Prezent la scoala, prezent la stadion! Jucatorii lui Poli se intorc in curtea scolii

Dată publicare: 25-11-2011 14:47
Dată actualizare: 08-10-2012 09:37


poli timisoara

Clubul timisorean, impreuna cu sponsorii sai, lupta impotriva absenteismului. Fotbalistii lui Velcea vor juca fotbal cu elevii din doua licee, iar cel mai bun fotbalist licean va fi rasplatit cu un laptop.
 

Poli Timisoara continua sa se implice in acţiuni de promovare a imaginii clubului, dupa ce, in urma cu o saptamana, alb-violeţii au donat o minge si un tricou cu autografe pentru licitaţia Galei UNICEF.

Goga, Tames, Scutaru si compania vor juca, marţi si miercuri, doua meciuri demonstrative cu liceenii din Timisoara, pentru a-i incuraja pe copii sa mearga la scoala. „Am cerut sprijinul inspectorului general si ajutorul a doua firme importante, eu si Daniel Stanciu. E normal sa mergem din nou in scoli, de acolo si noi ca si club aducem copiii la marea performanţa. Avand acceptul inspectoratului, vom merge pe 29 noiembrie la Liceul Energetic, si pe 30 la Liceul Agricol, ambele acţiuni la ora 12”, a declarat Gheorghe Chivorchian.

Premii: bilete la Poli – Gaz Metan si un laptop!

Liceenii vor fi rasplatiţi nu doar pentru talentul la fotbal, ci si pentru numarul cat mai mic de absenţe din catalog. „Vom disputa cate un joc cu doua reprize a cate 11 minute, lotul primei echipe va fi imparţit in doua, un 5 plus 1, dupa care la final jucatorii vor fi recompensaţi cu cadouri din partea clubului si sponsorilor nostri. Echipa liceului va juca intr-un echipament pus la dispoziţie de organizatori. Elevul cu cea mai buna prezenţa va fi recompensat cu un laptop. Clubul va oferi gratuit 100 de bilete la jocul cu Gaz Metan pentru elevii cu cea mai buna prezenţa”, a explicat Chivorchian.

Echipa formata din elevii liceului va fi formata din elevi cu prezenţa buna spre 100 la suta. Cred ca e un eveniment unic in Romania, avem girul ministerului. «Prezent la scoala, prezent pe stadion» este numele acţiunii prin care vrem sa construim o familie Poli Timisoara, care sa se adreseze comunitaţii, ne canalizam pe acest subiect. Inclusiv promovarea prin acel echipament a fost o chestie inedita”, a completat Daniel Stanciu.

La conferinţa de presa care a anunţat cele doua evenimente a participat si inspectorul general Marin Popescu. „E un moment important pentru dezvoltarea problemei cu absenteismul. Mulţi elevi lipsesc de la scoala. Avem nevoie de munca pentru a ajunge acolo unde ne-am dorit. Toţi elevii si-ar dori daca nu sa joace, sa faca o poza cu jucatorii favoriţi. Pentru luna octombrie, 500 de mii de absenţe s-au inregistrat in licee. Nu vreau sa fac un top, dar am identificat ca la aceste licee e o problema. Probabil daca va funcţiona acest model va fi preluat la nivel naţional. Sportul e indragit de elevi, inseamna sanatate”, a declarat Popescu.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO