Politistii din Timis au dat zeci de amenzi soferilor care nu respecta regulile de circulatie

15-10-2012 14:14


Politia

 Saptamana trecuta, oamenii legii au desfasurat mai multe controale pentru a-i depista pe soferii care incalca legea.

 Fie ca a fost vorba despre persoane care circulau fara permis de conducere, in stare de ebrietate sau care aveau viteza peste limita legala, toti s-au ales cu sanctiuni.

Cele mai multe probleme le creeaza impatimitii vitezei. Politistii au dat peste 180 de amenzi pentru nerespectarea limitelor legale de viteza. Oamenilor legii le dau batai de cap si consumatorilor de bauturi alcoolice. In doar doua zile, politistii rutieri au intocmit nu mai putin de 10 dosare penale soferilor care s-au urcat la volan dupa ce s-au cinstit cu un pahar de bautura. Alte 41 de permise de conducere au fost retinute si urmeaza sa fie suspendate. Motivele sunt deja cunoscute: consum de alcool la volan, neacordare de prioritate sau trecerea pe culoarea rosie a semaforului.

De exemplu, noaptea trecuta, politistii au oprit un barbat din Lenauheim care conducea fara permis, o masina neinmatriculata. Pentru isprava sa, barbatul s-a ales cu dosar penal.

Nici pietonii n-au scapat de sanctiunile politistilor. Aproape 50 de persoane au fost trase la raspundere pentru ca nu au respecat regulile de circulatie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO