(P) Piastrelle sarbatoreste si imparte bucurie!

23-10-2013 10:41


 Anul acesta Piastrelle împlinește 15 ani de activitate, 15 ani de implicare și mai ales 15 ani de pasiune pentru detaliu.

 La orice comandă făcută în perioada 15 iulie-15 decembrie 2013, clienții Piastrelle primesc un cadou garantat. În funcție de valoarea comenzii, se pot acumula puncte și astfel clientul își poate alege unul dintre cadourile aniversare garantate: ceasuri Lambretta, genți de laptop și rucsace de umăr Lambretta; espressoare Nespresso și Cremesso; iPod-uri Shuffle, Nano și Touch; iPad-uri Mini și Retina și televizoare LED Samsung.

De asemenea, fiecare comandă înseamnă o șansă în plus la marea tombolă de la sfârșitul anului unde poți câștiga:

Premiul III - o croazieră de 7 zile pe Marea Mediterană pentru 2 persoane, special pentru cei care adoră să călătorească prin locuri încărcate de istorie. Se vor bucura de o nouă destinație în fiecare zi, de pe un vas luxos, însoțiți de soarele mediteranean și de briza mării.

Premiul II - un scuter Lambretta, perfect pentru personalitățile deschise, care doresc să îmbine utilul cu plăcutul în viața de zi cu zi.

Premiul I - un Alfa Romeo Mito, o mașină croită parcă după stilul și asemănarea noastră. Este o mașină italienească de înaltă clasă, inovativă, compactă și sportivă, proiectată pentru noua generație. Grație atenției acordate fiecărui detaliu, interiorul reprezintă cea mai înaltă expresie a calității și designului Made in Italy.

Piastrelle este locul în care găsești cele mai bune soluții de amenajare pentru fiecare tip de ambient în parte, fie că este vorba despre o cameră de baie a unei reședințe, o bucătărie sau un living, fie că este vorba despre o clădire de birouri sau de o galerie comercială.

Am selectat de la fiecare dintre producătorii cu tradiție în ceramică și robinetărie din Italia, produse exclusiviste, cu un design deosebit și de o calitate imbatabilă. Avem toată gama de produse pentru amenajarea locuintei, care se pliază pe nevoile familiei moderne și sunt în acord cu trendurile și inovațiile momentului.

Pasiunea noastră pentru detaliu ne-a adus până aici. Pentru noi a devenit un stil de viață. Pentru partenerii noștri e garanția calității și a seriozității noastre. Pentru clienții noștri este momentul în care primesc ceva în plus.

Pentru regulamentul si detaliile campaniei accesați pagina www.piastrelle.ro

Showroom-uri Piastrelle în țară: Arad, București A1 și Otopeni DN1, Brașov, Caransebeș, Cluj Napoca, Lugoj, Timișoara.

VIDEO PROTVPLUS.RO