Locurile de distractie din acest weekend sunt limitate. Daca te numesti Ion sau Ioana, bei gratis

05-01-2012 15:54


club

Sfarsitul saptamanii nu aduce foarte multe petreceri pentru amatorii de distractie. Majoritatea cluburilor timisorene sunt inca “in hibernare”, dar gasim totusi variante de petrecere a timpului liber in zilele de weekend.

Joi seara, doua concerte sunt anuntate la Timisoara. Pub-ul Scottish deschide concertele din anul acesta cu recitalul live al celor de la Cover Band, iar in Scart, loc lejer, seara va fi incheiata cu un concert de post rock-experimental al trupei Sunset in the 12th House. Concertul este precedat de un workshop de tobe sustinut de Sergio Ponti, unul dintre membrii formatiei.

Vineri, fie ca vrei sa participi doar ca spectator sau vrei sa iti pui in valoare talentele vocale, cluburile isi deschid portile pentru evenimente speciale. Esti cu atat mai norocos daca in buletin iti scrie numele de Ion sau Ioana, pentru ca in Life!Pub se organizeaza petrecere de karaoke, iar shot-urile de bautura vor fi din partea casei pentru cei sarbatoriti. Nu iti uita insa actul de identitate acasa! In aceeasi seara, clubul Fratelii promite deschiderea unui nou sezon de petreceri uimitoare, prima din acest an fiind asigurata de muzica buna, mixata de Dj Zoom. Melodiile rock vor fi la ele acasa in Club Daos, la o noapte cu numele de “Gods of Rock Night Party”.

Si seara de sambata ne scoate din casa daca tanjim dupa distractie. Setup Venue, ne invita de la ora 22 la aniversarea a 4 ani de “Nu: Step”, unde se va promova un nou val de tineri selectori. 4 dj vor mixa cele mai proaspete varietati ale muzicii electronice urbane. Vei fi alaturi de Dj Reggie, Badea Funk, Zero si Diegys. Tot sambata, in Club Daos poti lua parte la “Alternative indietronica party” cu Le Fonz. In Cuib d’Arte poti sarbatori 5 ani de Kojokstan Troopers alaturi de Adrian Kojokstan, Alexandru Rudarescu si Danut cel Finut.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO