Sunetul tobelor, invatat la Timisoara. Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa mergi la workshop

05-01-2012 11:38


tobe

Fie ca esti deja tobosar consacrat, esti doar amator sau faci parte din publicul larg, esti asteptat joi seara, de la ora 18 in Scart, loc lejer sa participi la lectii de tobe. Profesor iti va fi cunoscutul tobosar de origine italiana Sergio Ponti.

Trebuie doar sa iti iei la tine bete de tobe si un pad de exercitii, pentru a pune in practica tot ce inveti. Munca iti va fi usurata de un dosar cu exercitii si sugestii, pe care il primeste fiecare participant. Contra sumei de 15 lei, vei lua parte si la workshop, si la concertul sustinut dupa lectii de catre formatia de post-rock experimental Sunset in the 12th House.

Profesorul, italianul Sergio Ponti, este recunoscut la nivel mondial. Preda lectii de tobe la cinci scoli de muzica din Torino, a cantat de-a lungul carierei sale cu artisti intenationali, precum Vittorio Nocenzi, Clive Bunker (Jethro Tull) sau Jonathan Noyce, iar in prezent este tobarul trupelor Sunset in the 12th House si Syne. A mai tinut workshop-uri impreuna cu tobosarii Johnny Raab si Marco Minnemann.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO