Indicatoarele Telpark au disparut, Timpark e valabil din 15 martie. Cum platim parcarea pana vineri

Ultima actualizare: 16-03-2013 06:55
timpark

Indicatoarele Telpark, au fost inlocuite zilele acestea cu cele ale noului sistem de parcare, Timpark.

In oras mai exista doar cateva indicatoare care iti arata cum poti plati parcarea prin sistemul Telpark care mai ramane valabil doar pana vineri, 15 martie. Astfel ca, pana atunci, timisorenii pot plati parcarea in Timisoara numai prin SMS, la numarul unic 7406 care este afisat acum si pe placutele Timpark. Celalalt numar folosit pentru Telpark, 7402, va fi scos din functiune.

Pentru a parca timp de o ora, ei trebuie sa trimita un SMS cu forma "111 Numar Masina" la numarul 7406, iar costul acestuia va fi de 0.5 euro. Pentru fiecare ora de stationare in plus, un timisorean mai trebuie sa timita cate un SMS cu acelasi text. Pentru a parca o zi intreaga, trebuie trimis un SMS la acelasi numar, un text de forma "114 Numar Masina". Pretul acestui SMS este de 3 Euro.


Acest numar de telefon va ramane valabil asadar si dupa 15 martie, atunci cand intra in vigoare Timpark. Din aceasta data, va fi valabila si cealalta metoda de plata, prin apel telefonic.


Pe toate indicatoarele abia montate in oras, scrie ca pentru mai multe informatii legate de modalitatile de plata, soferii pot accesta site-ul www.timpark.ro, insa acesta nu functioneaza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO