Peste 500 de locuri de parcare vor fi create in Timisoara, din banii obtinuti prin Timpark. In ce zone vor fi amenajate

Ultima actualizare: 04-04-2014 06:58
parcare-indicator

 In doua saptamani, in mai multe zone din Timisoara va incepe amenajarea a 526 de locuri de parcare. Lucrarile sunt estimate la suma de 900.000 de lei, bani care provin in totalitate din sumele incasate prin sistemul Timpark.

 Cele mai multe locuri de parcare vor fi create in zona Steaua, mai exact 271. Alte 73 de locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Luceafarul, 40 pe strada Soarelui, 23 pe strada Hebe, 64 pe strada Lugojului si 54 pe Intrarea Peru.

Locurile de parcare au primit avizul Comisiei de Circulatie, iar in urmatoarele doua saptamani va fi eliberata si autorizatia de construire.

Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei: “Sunt zone care in principiu ar trebui sa fie zone verzi. Nu sunt si nu se vor face defrisari de arbori. In majoritatea zonelor, locurile de parcare se amenajeaza in spatii neamenajate si unde cetatenii aproape ocupau aceste locuri, parcau si insemna o sursa de praf si noroi”.

Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, soferii nu vor plati nici un leu pentru a-si lasa masinile in noile locuri de parcare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO