Au fost puse in vanzare abonamentele Timpark pentru 2014. Cat se va plati pentru parcare in acest an

Ultima actualizare: 09-01-2014 06:59
timpark

 Tarifele la abonamentele pentru parcarea in Timisoara raman, in 2014, la fel ca anul trecut. In continuare, orasul este impartit in patru zone tarifare, insa numai pentru trei dintre ele au fost eliberate abonamente.

 Pentru acest an, s-au pus in vanzare abonamente pentru Zona Rosie, Zona Galbena si Zona Albastra. Zona Verde este considerata Zona Zero, iar pentru aceasta nu au fost create abonamente intrucat timisorenii nu isi pot lasa in permanenta autovehiculele in acest perimetru.

Un abonament in Zona Rosie, care include parcarile de pe strazile centrale ale orasului costa 34,23 de lei pe luna. Pentru trei luni, pretul unui astfel de abonament este de 98,28 de lei, iar unul anual costa 357,84 de lei.

Pentru Zona Galbena, cea care cuprinde strazile mediane din oras, un abonament pe o luna costa 27,93 de lei, iar pe trei luni, acesta valoreaza 80,01 lei. Un abonament valabil pe parcursul unui an costa 292,32 de lei.

Ultima zona este cea albastra, care cuprinde strazile de la periferia orasului. Aceasta este si cea mai ieftina. Un abonament de parcare pentru o luna, pe strazile de la periferie, costa 21,42 de lei, unul pe trei luni, costa 61,74 de lei, in timp ce abonamentul pentru un an costa la 224,28 de lei.

Un abonament Timpark general, care nu este transmisibil, valoreaza 42,84 de lei pe o singura luna, iar pe trei luni, acesta costa 122,85 de lei. Pretul unui astfel de abonament valabil pe parcursul unui an ajunge la 448,56 de lei.

Persoanele cu handicap beneficiaza de abonamente gratuite.
Cei care aleg sa plateasca in functie de timpul de stationare, platesc tarife diferite, in functie de zona unde isi lasa masinile. O ora de stationare in Zona Rosie costa 1,5 lei, in Zona Galbena costa 1 leu, iar in Zona Albastra, pretul pentru o ora de parcare este de 0,50 lei. Pentru o ora de stationare in Zona Verde se plateste suma de 3 lei. Plata se face numai prin intermediul telefonului mobil.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO