Incep licitatiile pentru deschiderea cofetariei din Parcul Copiilor. Nu se va vinde alcool

29-07-2013 13:34


Prajitura

Daca terasele in parcuri se lasa asteptate, cofetariile au unda verde. Intr-o luna timisorenii ar putea savura o prajitura in Parcul Copiilor, intr-un spatiu special amenajat pentru aceste activitati.

Primaria Timisoara a intocmit deja caietul de sarcini pentru licitatie, iar maine proiectul de hotarare va fi supus votului in Consiliul Local. Imediat ce proiectul va fi aprobat, se va organiza o licitatie deschisa cu strigare, iar pretul porneste de la 10 euro pe luna, pentru fiecare metru patrat. In total, spatiul are peste 550 de metri patrati, iar persoana care va castiga licitatia, trebuie sa amenajeze o cofetarie, precum si un spatiu interior de joaca pentru copii.

In aceasta unitate de alimentatie publica se pot vinde doar produse de patiserie si cofetarie, bauturi racoritoare si alte produse ambalate.

Se interzice cu desavarsire comercializarea bauturilor alcoolice in imobilul avut in vedere din Parcul Copiilor <Ion Creanga> Timisoara. Din aceasta categorie fac parte si berea sau orice alt produs care contine un amestec de bere si de bauturi nealcoolice, cu o concentratie alcoolica mai mare de 0.5% in volum”, scrie in Proiectul de Hotarare.

Contractul de inchiriere va fi valabil pe o perioada de trei ani, insa daca societatea isi plateste la timp datoriile, acesta ar putea fi prelungit in aceleasi conditii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO