ACS Poli nu a fost in stare sa castige la Cluj, cu trei oameni in plus pe teren!

Dată publicare: 28-07-2013 17:57
Dată actualizare: 31-07-2013 06:51


asu poli

Timişorenii au parte de un start nesperat de bun: patru puncte după meciurile cu Dinamo şi CFR Cluj. Totuşi, aseară nu au ştiut să beneficieze de un avantaj colosal: trei jucători ai clujenilor au fost eliminaţi.

ACS Poli a făcut doar un 2-2 la Cluj, pe terenul lui CFR. Chiar dacă echipa din Gruia e o fostă campioană, iar bănăţenii vin din Liga a II-a, timişorenii au dat cu piciorul unei mari şanse de a câştiga, având în vedere că gazdele au avut trei jucători eliminaţi, într-un meci în care arbitrul a arătat 19 cartonaşe.

Szabolcs Szekely a deschis scotul în minutul 7, deviind cu capul peste portar o minge care a circulat pe traseul Bărbuţ – Trandu. Apoi, Florin Costera a văzut al doilea galben înainte de pauză. În inferioritate numerică, echipa lui Mircea Rednic a egalat prin Cadu, în minutul 57, însă a urmat o nouă eliminare pentru CFR. Portarul Felgueiras a văzut cartonaşul roşu în minutul 70, după ce l-a faultat pe Nanu în careu. În poartă a intrat Stăncioiu, care a fost învins din penalty de Szekely. Era 1-2, se juca 9 contra 11, dar lipsa de experienţă a timişorenilor a ieşit din nou la iveală, clujenii egalând prin Deac, din lovitură liberă. Tot Deac a văzut apoi cartonaşul roşu, pentru un fault grosolan la Bărbuţ. Cu toate acestea, deşi au avut trei oameni în plus, timişorenii nu au mai ajuns la poarta CFR-ului. S-a încheiat 2-2 şi, după 2-0 cu Dinamo, ACS Poli ocupă un loc călduţ pe podiumul Ligii I. Putea fi lider, dacă ştia să profite de avantajul numeric din teren.

Clujenii acuză arbitrajul

Chiar dacă toate eliminările au acoperire regulamentară, Iuliu Mureşan l-a criticat dur pe arbitrul Iulian Dima. “Mă bucur că nu am luat şi eu cartonaş roşu, m-am ascuns prin tribună să nu mă vadă. Radu Petrescu este mic copil pe lângă acest Dima, meciul a fost sub semnul arbitrului. Îi dau eu un roşu foarte mare acestui arbitru, sper să nu-l mai vedem vreodată la Cluj, blocăm stadionul pentru el”, a declarant după meci preşedintele lui CFR.
Următorul meci al lui ACS Poli în Liga I va fi lunea viitoare, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO