Fara cinci titulari si fara doctor, ACS Poli a scapat ieftin in Ghencea

31-10-2013 09:05


meci U Cluj- ACS Poli

Timişorenii s-au comportat ca nişte amatori în partida din optimile Cupei României, dar Steaua i-a bătut doar cu 2-0.

Steaua Bucureşti a învins cu 2-0 pe ACS Poli Timişoara într-un meci din optimile Cupei României. Golurile au fost înscrise de Georgievski şi Piovaccari.

Antrenorul lui ACS Poli a dat dovadă, prin abordarea acestui joc, fie că nu îl interesează deloc competiţia aceasta, ci doar campionatul, fie că nu a avut încredere că echipa sa are vreo şansă împotriva Stelei. Astfel, l-a lăsat acasă pe căpitanul echipei, Ovidiu Petre, care are o problemă musculară, însă putea să intre în teren, dacă jocul era considerat important. În plus, i-a ţinut pe bancă pe Nuno Claro, pe Scutaru şi pe golgheterul Szekely. A şi improvizat, utilizându-l mijlocaş la închidere pe jucătorul de bandă stângă Marko Marovic, în condiţiile în care Poparadu şi Gorobsov erau accidenţai. Mai mult, timişorenii s-au prezentat fără doctor, deoarece, conform Sport.ro, Teymoor Ahmadi s-a accidentat în baie.

Aurel Şunda şi jucătorii săi vor rămâne în Bucureşti până luni, când vor juca în deplasare, cu Petrolul Ploieşti, în etapa a 13-a a Ligii I.
 

Sursa: Pro TV

Tags: acs poli, steaua,

VIDEO PROTVPLUS.RO