Cum va fi sarbatorita Ziua Politiei Romane la Timisoara: porti deschise, demonstratii de interventie si dresaj.Vezi programul

Ultima actualizare: 25-03-2014 06:49
Ziua Politiei Romane

Politistii din Timis imbraca haine de sarbatoare. Asta pentru ca, in fiecare an, in 25 martie se sarbatoreste Ziua Politiei Romane, in toata tara.
 

Pentru ca in acest an se implinesc 192 de ani de la infintarea Politiei Romane, politistii de la Inspectoratul Judetean de Politie Timis au organizat o serie de manifestari care se vor desfasura pe parcurul mai multor zile, la Timisoara.

In 24 martie, intre orele 11.00 – 14.00, Inspectoratul de Politie Judetean Timis isi va deschide portile pentru toti cei care doresc sa fie alaturi de politisti la ceas aniversar.

Curiosii vor putea sa vada in fata sediului inspectoratului, pe bulevardul Take Ionescu, elemente de tehnica si dotare (scutere, motociclete, autoturisme si autoutilitare, armament, etc.).

Marti, 25 martie, incepand cu ora 13.00, politidtii ii asteapta pe timisoreni in Piata Operei pentru a le prezenta tehnica de ultima generatie folosita in activitatea de politie precum si dotarile trupelor de interventie speciala. Totodata, oamenii legii vor face demonstratii de dresaj si interventie, folosind cainii din dotare. In Piata Operi vor fi prezenti si luptatorii Servciului pentru Actiuni Speciale care vor face demonstratii de lupta si interventie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO