S-au pus in vanzare biletele pentru un loc in fata scenei la Festivalul JazzTM. Programul complet al evenimentului

Ultima actualizare: 24-03-2014 06:32
jazz tm scena

 Iubitorii jazz-ului care vor sa obtina un loc mai aproape de scena din Piata Victoriei, pentru a-i vedea inseaproape pe artistii care vor concerta la Festivalul JazzTM, au posibilitatea sa isi rezerve deja un loc.

 Participarea la festival este libera, cu exceptia locurilor special amenajate din fata scenei, aici unde vor fi montate mai multe scaune, iar cei care vor sa isi rezerve unul, trebuie sa plateasca un bilet de 50 de lei. Acesta ramane valabil pentru toate cele trei zile de festival.

Festivalul JazzTM va avea loc in perioada 9-11 iulie 2014, in Piata Victoriei din Timisoara. Timp de trei zile, pe scena vor urca artisti celebri de talie internationala si nationala.

9 IULIE 
Festivalul va fi deschis de catre JazzyBIT, band format la sfarsitul anului 2011, in Timisoara, care promit ritm si atmosfera vie pe 9 iulie la JazzTM, prin prezentarea albumului lor de debut,“Touch the Sky”. Al doilea nume care va urca pe scena JazzTM va fi Andreya Triana, una dintre cele mai remarcabile voci aparute pe scena londoneza de downtempo in ultimii ani. Seara va fi incheiată de unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului pe scena mondiala de jazz, Terri Lyne Carrington, care va fi insotita pe scena de un grup “all star”.

10 IULIE
Pe 10 iulie, Blazzaj, band care a aniversat anul trecut 15 ani de existenta, promite spectatorilor o seara in care versurile bine gandite se vor alatura unor sounduri de acid jazz si nu numai. Dupa concertul timisorenilor, pe scena JazzTM vor urca Neil Cowley Trio, o trupa infiintata de pianistul de pe cele doua albume Adele, Neil Cowley. Cap de afis in a doua seara a festivalului va fi Al Jarreau, emblema a jazz-ului mondial, cu 21 de nominalizări si 7 premii Grammy castigate.

11 IULIE
Pentru ultima seara de festival, pianistul Teo Milea pregateste o amintire unicat, sub forma unui schimb de energie pozitiva intre acesta si publicul timisorean prin intermediul pieselor interpretate la pian. The Cat Empire vor urca pentru prima oara pe o scena din Romania pe 11 iulie, in cadrul JazzTM, la Timisoara, dupa care isi vor continua turneul european. A doua editie a festivalului de jazz timisorean va fi incheiata de Anoushka Shankar, sitarista si compozitoare. Femeia Anului in 2003, nominalizata la 3 Grammy-uri si castigatoarea premiului Best Artist din partea Songlines si raspunzatoare de aducerea sunetelor Indiei in muzica mainstream.

Detalii despre cum poti cumpara biletul pentru un loc in fata scenei, aici

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO