Au peste 60 de ani,dar traiesc ca la 20.Mai multi batrani timisoreni colinda lumea in lung si in lat


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 04:54
Data publicarii: Luni 13 August 2012 12:40
Categorie: Timiș

Dupa model occidental, si romanii trecuti bine de a doua tinerete au prins gustul excursiilor in strainatate. Multi prefera Italia, Spania sau Israel.
 

Cu bani pusi deoparte, la fiecare pensie, grupuri organizate iau, an de an la pas, toata Europa. Nu uita insa nici de meleagurile romanesti. Brasovul este cea mai cautata zona.

Doamnele din imagini sunt din Timisoara. S-au cunoscut la Centrul de Zi pentru Varstnici si isi petrec impreuna vacantele, dar neaparat peste granita.

"Am 70 de ani si am fost in aproape toata Europa. Am vizitat Londra, Parisul, Viena, am fost in Germania, Venezia. Venim cu bateriile incarcate pentru a avea ce povesti nepotilor",

"M-am cutremurat cand am vazut Vezuviul, era un nor deasupra, si aveam impresia ca parca fumega. In fiecare luna fiica mea cea mica pune deoparte 100 de lei pentru excursia mamei"
"La fiecare pensie punem deoparte 100 de lei, ca sa se stranga de o excursie"

Chiar daca sunt la a treia tinerete, doamnele traiesc ca la 20 de ani.

Agentiile de turism fac tot posibilul sa-i multumeasca pe clientii de varsta lor, cu oferte si destinatii variate.

Daca isi cumpara din timp bilet, pensionarii platesc doar jumatate. In plus, agentiile de turism au pentru clientii fideli si circuite gratuite, pe langa oferta deja achizitionata.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO