Un om de afaceri rus sustine ca a gasit solutia pentru ca oamenii sa devina nemuritori
Un antreprenor rus, care a demarat un proiect de cercetare intitulat "Avatar", a contactat mai multi miliardari rusi, pentru a le oferi posibilitatea de a trai vesnic.
Dmitry Itskov sustine ca a angajat 30 de oameni de stiinta si ca are nevoie acum de fonduri pentru a finanta un proiect care isi propune sa le ofere celor care au suficienti bani sansa de a fi nemuritori, transplantandu-le creierul in corpul unui robot.
"Echipa pe care am angajat-o incearca acum sa construiasca un centru de cercetare international, unde cei mai valorosi oamenii de stiinta sa poata analiza aceasta posibilitate si in final sa descopere o cale de a transfera constiinta individuala a unei persoane intr-un corp artificial, obtinand astfel nemurirea cibernetica", a declarat Itskov.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Pe Marte poate exista viata. Descoperirea incredibila a cercetatorilor
Acesta mai afirma ca oamenii nu se vor mai teme de boli sau de moarte si ca este gata sa demonstreze oricui ca ideea sa este cat se poate de realista.
Proiectul a fost intitulat Avatar dupa filmul regizat de James Cameron, in care oamenii isi folosesc mintea pentru a controla trupurile unor extraterestri hibrizi si pentru a se lupta cu inamici dintr-o lume indepartata.
"In prima faza vrem sa construim un nou corp pentru oameni. Dupa aceea planuim sa transplantam creierul unei persoane in noua sa "carcasa", iar in final speram sa transferam mintea oamenilor in trupuri holografice. Astfel vom putea merge prin pereti, calatori cu viteza luminii si face multe alte lucruri care acum ni se par imposibile", a incheiat Dmitry Itskov.
Top 6 surse alimentare care contribuie la dezvoltarea creierului bebelusului