Au trucat sau nu americanii aselenizarea. Ce spunea Neil Armstrong despre teoria conspiratiei

Ultima actualizare: 17-10-2012 11:41
astronaut pe Luna

Neil Armstrong, primul om care a pasit pe Luna, incearca in mai sa puna capat teoriei conspiratiei, printr-unul din putinele interviuri acordate de acesta presei. Cu aceasta ocazie, el a dezvaluit jurnalistilor un secret.

Cunoscut prin discretia sa si refuzul de a discuta cu presa, Neil Armstrong, in varsta de 82 de ani la momentul interivului, a decis sa acorde un interviu publicatiei Certified Practicing Accountants of Australia.

Intrebat ce raspuns le da adeptilor teoriei conspiratiei, care sustin ca NASA nu a ajuns niciodata pe Luna, fostul astronaut declara ca ar fi fost imposibil ca 800 de oameni, cati au fost implicati in misiunea aselenizarii din 1969, sa poata pastra un asemenea secret.

Descoperirea incredibila facuta de NASA pe Luna, la 40 de ani de la misiunile istorice. Nu le vine sa creada ca n-au vazut asta intre timp

Oricum, dovada reusitei lor exista si este cat se poate de palpabila, insa va fi nevoie de o alta aselenizare pentru a o....recupera.

“Oamenilor le plac teoriile conspiratiei, sunt foarte interesante. Eu nu-mi fac griji, stiu ca cineva se va intoarce si va recupera camera video pe care am lasat-o acolo”, a marturisit Armstrong.

El preciza ca, la vremea respectiva, sansele ca aselenizarea sa reuseasca din prima incercare erau de numai 50%, scrie Daily Mail.

Ce fel de om era Neil Armstrong, astronautul care a pasit prima data pe Luna

Fostul astronaut se declara intristat de noua directie pe care o are acum NASA, care nu mai incearca sa motiveze tinerii asa cum facea inainte, la inceputul misiunilor in spatiu.

Neil Armstrong a murit sambata pe 25 august, la varsta de 82 de ani.

Citeste si:

GPS-ul se reinventeaza. Platforma revolutionara pe care Occidentul o foloseste de 5 ani, in teste la Bucuresti

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO