114 bolizi au luat startul la raliul off-road Transilvania Adventure Trophy

Ultima actualizare: 08-10-2012 03:18

Scapa cine poate sau cine are mai multi cai putere - aceasta este deviza participantilor la cel mai important eveniment off-road din Europa, care a inceput in judetul Hunedoara.

57 de echipe, cu cate doua masini fiecare, s-au intrecut prin mlastinile din padurea Bejanului, inainte sa se aventureze pe drumurile de munte.

114 bolizi 4x4 au luat startul la cea de-a 9-a editie a Raliului off-road „Transilvania Adventure Trophy". Ambitia concurentilor si dotarile masinilor au fost greu puse la incercare pe traseul extrem de dificil. Inca din primele ore ale competitiei, participantii au inteles ca nu este vorba doar de o plimbare prin natura, iar unii au avut nevoie de ajutor ca sa termine cursa.

Peste 500 de spectatori romani si straini au gustat din plin catararile mastodontilor pe pantele abrupte, "plonjoanele" controlate si evadarile din gropi si din mlastina.

In cele cinci zile de raliu, concurentii au de strabatut trasee prin Muntii Apuseni, Muntii Poiana Rusca si Muntii Metaliferi, pe drumuri forestiere si prin albii de rauri, pe etape intre 60 si 100 de kilometri. Competitia se va incheia la Deva vineri, cand va avea loc festivitatea de premiere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO