Novak Djokovici va juca în turneul de 500 de puncte din Dubai. Cum va intra în Emirate fără vaccin

Ultima actualizare: 25-01-2022 21:58
Novak Djokovici va juca în turneul de 500 de puncte din Dubai. Cum va intra în Emirate fără vaccin
Getty

Novak Djokovici s-a înscris la turneul de 500 de puncte din Dubai. Tenismenul sârb va juca în perioada 14-26 februarie iar regulile de călătorie îi permit intrarea în Emiratele Arabe Unite.

Djokovici va putea intra fără restricții majore în Emiratele Arabe Unite. În regulile de călătorie se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul, relatează mundodeportivo.es, citat de news.ro.

Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul.

Nu există o reglementare cu privire la persoanele vaccinate sau cele nevaccinate, însă în Emirate, o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată.

Djokovici a câștigat de cinci ori turneul din Dubai

Liderul ATP a câştigat de cinci ori turneul din Dubai, ultima dată în 2020, când l-a întrecut în finală, cu 6-3, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Deşi a fost invitat şi la alte turnee, precum cel de la Rotterdam, Dubai este primul la care el îşi confirmă prezenţa. Însă orice jucător se poate retrage înaintea startului competiţiei.

Novak Djokovici a fost recent protagonistul unei imens scandal la Australian Open. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, pe 16 ianuarie, cu o zi înaintea începerii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne. Anterior, beneficiase de o decizie favorabilă a justiției australiene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO