Kimbo Slice, unul dintre cei mai tari campioni de batai pe strada, a murit: "Suntem cu totii socati si intristati"

Dată publicare: 07-06-2016 07:30
Dată actualizare: 10-06-2016 06:59


Kimbo Slice

Kimbo Slice, unul dintre cei mai tari campioni de batai pe strada, a murit, la varsta de 42 de ani, anunta ESPN.

Slice fusese internat in spital in Santa Florida luni, din motive care nu au fost facute publice. Deocamdata, cauza mortii luptatorului nu este cunoscuta, insa partenerul sau de antrenament sustine ca inima i-a cedat.

"Suntem cu totii socati si intristati de disparitia timpurie a lui Kimbo Slice, un membru indragit al familiei Bellator. A fost un om extrem de carismatic, iar personalitatea sa transcede lumea sportului. Este devastator. In afara custii era un urias prietenos si generos si un om devotat familiei sale. Pierderea lui ne lasa cu inimile grele, iar gandurile noastre se indreapta spre familia, prietenii si fanii lui", a declarat Scott Coker, presedintele organizatiei Bellator MMA.

Kimbo Slice este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din lume, ajungand faimos dupa luptele din cartier cu care a strans sute de milioane de vizualizari. Acesta a ajuns si in MMA, acolo unde a stat cateva meciuri pentru a trece la box.

In 2014, Kimbo Slice urma sa ajunga si in Romania, pentru un meci cu Sandu Lungu, insa intelegerea a picat dupa ce Slice a semnat contractul cu Bellator.
 

Sursa: ESPN


VIDEO PROTVPLUS.RO