Ziua Indragostitilor in Romania. Tinerii isi arata afectiunea cu tableta si telefonul in fata, cei in varsta asteapta flori

Dată publicare: 14-02-2015 20:20
Dată actualizare: 17-02-2015 07:01


Afectiune, atractie, dorinta si atasament dincolo de orice rationament - au spus autorii dictionarului Oxford, la capitolul "iubire".

Rataciti printre buchete de flori, inimioare de plus sau amorasi de ciocolata, romanii inca nu s-au lamurit daca ziua din miez de februarie ar trebui marcata dupa traditia occidentala sau mai bine asteptam pana la Dragobete, pe 24 februarie. Cert e ca orice prilej pentru o declaratie de dragoste este binevenit.

Singura de cateva luni, Adriana a impartit sambata sute de inimi de lapte: "Ne apropiem, facem 2-3 valuri si apoi taiem inimioara!
Chiar doua, nu una..."
.

Statisticile arata ca pe glob exista un miliard si jumatate de adulti singuri si doua miliarde de cupluri. Sambata, marii favoriti par a fi cei din perechile de indragostiti.

O echipa a Stirilor Pro TV a observat timp de o ora un cuplu. Cei doi si-au inceput ziua invaluiti de aroma unei cafele. Si chiar daca n-au lasat din mana tableta si telefonul mobil, ii tradeaza limbajul trupului. E clar ca le face placere sa stea unul alaturi de celalalt, sa se atinga si sa isi vorbeasca si doar din priviri. Standard, pentru primul Sfant Valentin impreuna.

Ssa derulam inainte, pana la 40 de ani impreuna. Doamna Gina simte nevoie unui buchet de dovezi, care vine...: "Mai rar... Sper... pana diseara mai este timp". Domnul Radu ii spune ca spera degeaba.

In fine, la 5 ani de cuplu, o tanara spune ca asteapta si ca va si primi flori.

Se stie ca totul e permis in dragoste si in razboi si, de vreme ce e mai bine sa ne ocupam de iubire, aflati ca nu exista reguli nici in privinta gesturilor pe care ar trebui sa le faceti sambata. Nu va obliga nimeni sa daruiti un trandafir rosu, daca iubita s-ar bucura mai mult de un platou cu branzeturi, sorici si ciolan afumat.

Daca vrei ca bunele intentii sa devina realitate, unii recomanda si o gustare din fructe exotice, cu valente afrodisiace.

Pentru cei care au ratat ziua standardizata a iubirii, avem o veste buna: si duminica e Sfantul Valentin. Si luni, si marti... si in tot restul zilelor.


VIDEO PROTVPLUS.RO