Ziua Indragostitilor. Raspunsul amuzant dat de o turista la intrebarea: "Care e secretul in dragoste?"

Dată publicare: 14-02-2015 20:15
Dată actualizare: 17-02-2015 07:01


Sambata, de sarbatoarea Sf. Valentin, indragostitii si-au jurat iubire in cele mai frumoase moduri, iar ziua superba, cu soare stralucitor si cer senin, parca le-a tinut isonul.

Cei care au ajuns la munte s-au bucurat si de zapada perfecta, iar partiile au fost arhipline. In Poiana Brasov, de exemplu, sau la Straja, in Hunedoara, cuplurile, indiferent de varsta, au tinut sa celebreze aceasta zi cu o promisiune: de a-si arata dragostea in fiecare clipa, indiferent de data din calendar.

De peisajul de vis s-au bucurat sute de cupluri, indiferent de varsta. Zapada de pe partiile impecabile nu s-a topit nici un pic dupa declaratiile tinerilor de Valentine's Day.

Reporter: "Am vazut ca inca va mai tineti de brat. Spuneti-mi care e secretul?"

Turista: "Sa nu cad!" (n.r. rade)

Reporter: "Aaa, deci nu e iubirea?"

Turista: "Eee, e si iubirea!" (n.r. rade)

Cu atatea imbratisari in jur pe Diana au napadit-o amintirile si dorul de a ei pereche. Inca astepta un semn de la iubitul ei, plecat tocmai in China.

Cativa turisti opriti la cabana au dat melancolia pe rosul burgund al vinului fiert.

La Straja, in Hunedoara, tinerii si-au pus imaginatia la incercare si au creat tot felul de personaje din zapada, nu numai clasicul omulet cu nas de morcov.

Festivalul oamenilor de zapada a umplut statiunea pana la refuz, iar operele efemere vor putea fi admirate si duminica sau, daca rezista in fata turistilor, pana la primavara.


VIDEO PROTVPLUS.RO