Victor Newman vine la ProTv

Ultima actualizare: 16-09-2012 04:08
Victor Newman vine la ProTv - stiri interne pe scurt

PRO TV le pregateste in aceasta toamna o surpriza admiratoarelor serialului Tanar si nelinistit: posibilitatea sa-l intalneasca, in carne si oase, pe interpretul rolului Victor Newman.

FII VICTORIOASA CU VICTOR
Fanele serialului Tanar si nelinistit au sansa sa-l intalneasca pe Eric Braeden, interpretul lui Victor Newman, la emisiunea Happy Hour din 9 septembrie, si chiar sa castige o sedinta foto cu actorul. Pentru aceasta, pina pe 29 august se pot inscrie la concurs pe siteul www.happyhour.ro. Candidatele la intalnirea cu idolul lor trebuie sa raspunda corect la minim sapte intrebari din zece despre serial, si sa scrie un mic eseu despre personajul lor favorit.


IN ZONA FIERBINTE
Presedintele Traian Basescu incepe astazi o serie de vizite oficiale in Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan, Georgia si Turcia. Seful statului va avea convorbiri cu omologii sai Viktor Iuscenko, Vladimir Voronin, Ilham Aliev, Mihail Saakasvili si Abdulah Gul, precum si cu primul ministru al Turciei, Recep Tayip Erdogan. Situatia din Georgia va fi principalul subiect pe agenda convorbirilor, Bucurestiul declarand ca sustine aspiratiile euroatlantice ale tarii din Caucaz.

EMOTII LA BAC
Elevii care dau examenul de bacalaureat in sesiunea a doua sustin astazi proba orala la limba si literatura moderna. Pana acum, potrivit Ministerului Educatiei si Invatamantului, candidatii s-au prezentat nesperat de bine: 99 la suta dintre ei au promovat probele orale, care sunt eliminatorii. Maine incep probele scrise, rezultatele urmand sa fie afisate pe 29 august.

DE LA VOLAN, LA MTV
Roxana Ciuhulescu a filmat pe pista circuitului Oschersleben din Germania pentru emisiunea Euro Top 20, difuzata la MTV. Prezentatoarea de la Pro Motor s-a dovedit extrem de incantata de colaborare, mai ales ca pe circuitul din Germania si-a luat licenta de pilot pentru a participa la Bucharest City Challenge.

UNUL SCADE, ALTUL CRESTE
Leul da semne ca isi revine usor comparativ cu euro, cotat astazi la 3,53 lei. Dolarul, in schimb, continua sa creasca, ajungand la 2,41 lei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!