Untold Festival transforma Clujul in capitala muzicala a Europei. S-au vandut deja aproape 40.000 de abonamente

Dată publicare: 11-07-2015 16:30
Dată actualizare: 14-07-2015 07:02


Mai sunt doua saptamani pana la Untold Festival, si la Cluj e forfota mare. S-au vandut deja aproape 40.000 de abonamente, iar pensiunile si hotelurile sunt toate rezervate.

Cei care au lasat cazarea pe ultima suta de metri mai au cateva variante. Ori stau in campusurile studentesti, ori in campingul pus la dispozitie de organizatori. 180 de artisti, renumiti in intreaga lume, vor urca pe scena in cele patru zile de concerte. In doua saptamani Clujul va deveni capitala muzicala a Europei.

DJ renumiti in intreaga lume vor urca pe scena Untold Festival. Armin Van Buuren, David Gueta, ATB sau Avicii sunt artistii recunoscuti atat pentru muzica lor cat si pentru spectacolul impresionant de lumini si culoare. In cele patru zile de festival, la Cluj vor concerta aproape 200 de muzicieni din tara si strainatate.

Artistii care vin in Transilvania au diverse pretentii. Unii au cerut sa aiba pe scena steagul Romaniei si multe lazi cu vodka. Iar la cazare, multi vor spatiul lor, in care sa nu aiba nimeni altcineva acces. Scena pe care vor canta, impresionanta, va fi montata cu cateva zile inainte de festival. Fanii si-au cumparat deja bilete.

"Am atins pragul de 35.000 saptamana trecuta am mai pus la dispozitie 3000 de abonamente, iar de acum incolo vor fi vandute doar cele pentru o zi", au declarat organizatorii festivalului.

Hotelurile si pensiunile din oras sunt toate rezervate. Organizatorii vor pune la dispozitie un camping aflat la marginea orasului si in care incap 25 de mii de oameni. O zi de stationare va costa 49 de lei de persoana.

Untold Festival are loc in perioada 30 iulie - 2 august, iar unul dintre scopurile lui este promovarea turismului in Transilvania. Asa ca, intre doua concerte, participantii pot vizita muzeele si monumentele istorice din Cluj Napoca, Cheile Turzii si Salina Turda, Alba Iulia, Sighisoara si Viscri.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO