Un student marocan a fost rapit in plina zi, in Bucuresti. Detaliile unui caz complicat pentru politisti

Dată publicare: 08-05-2015 19:43
Dată actualizare: 11-05-2015 07:08


Incident grav in Bucuresti. Un student din Maroc a fost rapit, vineri, pe strada, in apropierea campusului universitar din zona Lacul Tei.

Tanarul in varsta de 20 de ani a fost luat pe sus de trei indivizi, si dus intr-o masina. Prietenul sau a chemat politia, care s-a trezit in fata unui caz complicat. Studentul fusese rapit pentru o datorie.

Incidentul a avut loc la ora 14, zona caminelor studentesti de la Lacul Tei. Baiatul, care invata la Facultatea de Constructii, se afla pe strada impreuna cu un prieten. Mergeau sa-si ia de mancare, cand o masina ar fi oprit brusc langa trotuar si trei indivizi s-ar fi napustit asupra marocanului.

"A aparut un arab batran si inca doi, l-au bagat cu forta in masina, l-au batut, apoi a disparut masina", a spus martorul.

Imediat martorii au sunat la 112, iar politistii au dat masina in urmarire. "Unul dintre rapitori parea roman, ca a injurat in romaneste. Rapitul venea din maroc, anul trecut a venit in tara, parintii lui au ramas acolo", a mai spus prietenul studentului.

Intr-un final, politistii l-au zarit pe student in campus, dar nu au aflat cum a scapat de cei trei indivizi care l-au luat de pe strada.

Imediat dupa alerta la 112, politistii l-au cautat pe studentul marocan in campusul unde locuia. Cand acesta i-a vazut, potrivit anchetatorilor, a fugit imediat de ei.

Politistii au reusit sa ii gaseasca pe doi dintre rapitori si sa-i duca la audieri. Se pare ca au incercat sa recupereze de la student niste bani pe care ii imprumutase de la ei. Tanarul rapit nu s-a prezentat la sectie, iar anchetatorii nu au dat inca de el.


VIDEO PROTVPLUS.RO