Cum a salvat Bill Clinton viata a 200 de animale. PETA l-a declarat "Persoana Anului"

Dată publicare: 03-11-2011 07:36
Dată actualizare: 13-09-2012 02:25


Carnea sau lactatele si-au pierdut rolurile principale in alimentatia zilnica la Hollywood, unde tot mai multe vedete au adoptat curentul raw-vegan.

Si Bill Clinton a reusit sa slabeasca zece kilograme cu ajutorul unei asemenea diete. Mananca doar legume si fructe crude, fara lapte, fripturi sau oua.

Totusi, medicii nu le recomanda aceasta dieta copiilor si femeilor insarcinate.

Fostul presedinte Bill Clinton e, poate, cel mai cunoscut raw-vegan din lume. Asta desi in urma cu zece ani nu-si ascundea pasiunea pentru hamburgeri, carnati si cartofi prajiti.

Insa problemele de sanatate l-au fortat sa-si schimbe stilul de viata, iar dieta vegana i s-a parut cea mai potrivita. Anuntul sau a fost imediat salutat de asociatiile care lupta pentru drepturile animalelor, iar PETA l-a numit "Persoana Anului", estimand ca de cand nu se mai atinge de carne, a salvat viata a 200 de animale marine sau de pe uscat.

Tocmai de aceea, putini sunt convinsi sa o adopte. Nutritionistii avertizeaza si ei ca anumite categorii de persoane n-ar trebui sa renunte asa de usor la carne si lactate.

Ozzy Osbourne este si el un raw-vegan celebru, desi in urma cu cativa ani aparea muscand dintr-un liliac viu. Si nu e singurul care incearca acest regim pentru detoxifierea organismului.

Trei la suta dintre americani se declara raw-vegani, in timp ce numai doua procente dintre britanici au renuntat la carne si lactate.


VIDEO PROTVPLUS.RO