Toate creaturile din filmele de groaza si-au dat intalnire la Castelul lui Dracula: "Iubesc Romania! E fantastic aici!"

Ultima actualizare: 04-11-2016 07:06

Luni noapte, la Castelul lui Dracula din Pasul Tihuta, a fost invazie de creaturi malefice.

Peste 100 de turisti - dintre care aproape jumatate straini - au venit la petrecerea de groaza. Fiecare, cu masca lui de vrajitoare, strigoi, monstru sau vampir.

Toate creaturile din filmele de groaza si-au dat parca intalnire luni noapte, la Castelul lui Dracula, din Pasul Tihuta.

Gazdele i-au asteptat pe turistii fiorosi cu tuica fiarta si un foc de tabara, sa suporte mai usor temperaturile care au coborat sub zero grade.

A si nins luni noapte si unii au vazut astfel, pentru prima oara, zapada.

Turista: "E superb! Eu sunt din Louisiana asa ca nu am parte de zapada acolo. Imi place si mi-as dori sa stam mai mult!"

Turist: "Iubesc Romania! E fantastic aici! Suntem aici deja de o saptamana si am calatorit peste tot. Am fost la Sighisoara, Brasov si Bucuresti."

Cina a fost, de asemenea, in spiritul sarbatorii. Mancarurile pregatite au fost preferatele contelui Dracula: "aripi de liliac" si "coaste de drac", stropite cu mult vin rosu.

Cat au stat la mese, oaspetii au putut urmari si o piesa de teatru - desigur, cu vampiri.

Pentru o alta experienta de neuitat, la miezul noptii, turistii curajosi au fost invitati in subsolul castelului - in cavoul lui Dracula. Petrecerea a continuat apoi pana cand zorii zilei au alungat toate spiritele rele!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO