Terasele la inaltime, populare in toata lumea, au ajuns si la Bucuresti. Zonele cheie din Capitala unde pot fi gasite


Ultimul update: Marti 26 Mai 2015 07:06
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015 18:45
Categorie: Stiri Sociale

Bucurestiul poate fi un oras de poveste daca este privit din unghiul potrivit. O spun cei care prefera sa se relaxeze departe de localurile si cluburile din Centrul Vechi, dar si de mall-uri.

Multi sunt incantati de terasele la inaltime, care ofera o imagine minunata a Capitalei. In marile orase ale lumii, sunt printre cele mai cautate. La noi insa, afacerea e abia la inceput. Iar preturile pot sa-ti dea ameteli.

La ora 21, kilometrul zero al Capitalei se goleste incet, incet de vacarm. De pe terasa aflata la etajul 12 al unui hotel din zona Universitate, Bucurestiul pare de acum un loc tihnit, chiar daca la doi pasi, in Centrul Vechi, muzica iti incearca rezistenta timpanelor. Aici insa este un rai al romanticilor care se pot bucura de oras din orice unghi.

"Aproximativ toate obiectivele turistice din Bucuresti: Intercontinental, Banca Nationala, Centrul Vechi - tot centrul Bucurestiului se vede din aceasta zona, chiar si Piata Presei Libere", a spus Marian Eftime, managerul localului.

Tot in centru, dar pe Calea Dorobanti, gasim un alt colt de pace, dar la etajul 5 al unui bloc.

Restaurantele la inaltime sunt la tot pasul, daca stim sa privim si in sus, mai ales in timpul zilei. Chiar langa Piata Lahovari, o alta terasa cocheta ii primeste calduros pe cei care vor sa manance in linste.

Cei mai multi se feresc, insa, de expunerea la soarele extrem de puternic de la ora pranzului, asa ca nu-i de mirare ca o astfel de terasa, desi foarte frumoasa, este goala la ora pranzului. Cel mai bine ar fi sa alegeti sa va bucurati de acest peisaj pe inserat.

Si din vecinatatea Manastirii Casin poti admira in tihna frumoasele case ale cartierului Domenii.

Clientii acestor terase sunt de acord ca de sus cel mai bine se vede asfintitul. De retinut, totusi, ca pentru astfel de momente aveti nevoie si de un buget... la inaltime, ca sa nu va prabusiti atunci cand primiti nota de plata.

VIDEO PROTVPLUS.RO