Targul anual de vanatoare si pescuit a strans sute de curiosi. Strainii s-au declarat incantati de bucatele vanatoresti
Sute pasionati din toate colturile tarii si-au dat intalnire la a sasea editie a targului anual de vanatoare si pescuit. Curiosii au putut sa admire imbracaminte sau arme facute manual, iar pofticiosii s-au inghesuit sa guste preparatele.
Concursul de bucate vanatoresti a atras toti pofticiosii, care nu au putut rezista mirosului placut al preparatelor din carne.
Bucatarii iscusiti s-au intrecut pentru premiul cel mare: un porc mistret.
Stefan Bercea, presedintele Asociatiei nationale a bucatarilor si cofetarilor: "Echipele concurente au primit 2 tipuri de carne - mistret si caprior - din care trebuie sa gateasca un preparat specific zonei de unde vin."
Printre vizitatori au fost si cativa straini care s-au declarat incantati de bucatele vanatoresti, dar si de tuica de prune.
Copiii, in schimb, s-au inghesuit sa vada trofeele de cerb, urs, caprior sau mistret. Vedeta a fost un trofeu de cerb prins chiar anul acesta in Bacau.
Vizitatorii au putut sa vada si mai multe tipuri de arme inedite.
Producatorii au adus insa si imbracaminte sau cutite facute manual. Un cutit poate costa si 2.000 de euro, iar o geaca facuta dintr-un material de ultima generatie ajunge pana la 3.000 de lei. Targul isi va inchide portile duminica seara.