Mos Nicolae si Mos Craciun trebuie sa se documenteze pentru a fi in ton cu tendintele in materie de daruri. Ce prefera copiii

12-11-2016 19:28


Se apropie cea mai frumoasa perioada din an, in care toata pustimea o sa ii astepte cu sufletul la gura intai pe Sfantul Nicolae, apoi pe Mos Craciun.

Amandoi trebuie sa se documenteze pentru a fi in ton cu tendintele in materie de daruri. Pentru a-i veni in ajutor, marile lanturi de magazine din Regatul Unit au facut, ca in fiecare an un top, al jucariilor.

Iarna aceasta, una dintre cele mai populare jucarii interactive este Hatchimal, un ou din care iese un pui simpatic si pufos.

Odata iesit din gaoace, puiul are nevoie in continuare sa fie hranit si ingrijit.

Mai vechiul Furby a fost "actualizat" pentru noua tehnologie si poate fi conectat prin bluetooth la tableta sau telefon mobil. Prin intermediul acestora, istetul Furby invata ce sa faca.

Iar Silly Sausage - Carnaciorul blegut - le testeaza dexteritatea celor mici.

Odiseea Razboiul stelelor fascineaza o noua generatie de pusti care nu par, insa, deloc inspaimantati de maleficul Darth Vader. Chiar daca niste senzori ascunsi il fac sa iti vorbeasca atunci cand te astepti mai putin.

Pentru fetie a aparut noua generatie de papusi Barbie, care reflecta diversitatea din lumea reala. Adica nu toate sunt blonde cu talie de viespe si picioare nesfarsite.

VIDEO PROTVPLUS.RO