Sute de ciclisti romani si straini au pornit pe doua roti intr-un maraton organizat la Baia Mare. Au pedalat peste 100 km

Dată publicare: 03-07-2016 07:37
Dată actualizare: 06-07-2016 08:20


Participantii si-au testat rezistenta pe cele doua trasee - unul de 30 de kilometri si altul de 74 de kilometri. Organizatorii s-au gandit si la pusti, asa ca au pregatit si pentru cei mai mici o competitie pe masura.

Peste trei sute de iubitori ai ciclismului, veniti chiar si din Germania, Ucraina sau Ungaria, si-au dat intalnire in fata stadionului din Baia Mare.

Pentru unii a devenit o traditie sa se alinieze an de an la start. Si spun ca revin de fiecare data cu drag.

"Concurez de vreo 5 ani cam asa si traseul a fost foarte fain, foarte calumea facut, foarte multa urcare si foarte cald, asta a fost singura problema pentru mine", a declarat un participant.

A fost a zecea editie a maratonului, asa ca organizatorii au pregatit si o surpriza. Pustii indragostiti de bicicleta, cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani, au avut un traseu al lor.

Pe langa binemeritata portie de gulas, la final toti participantii au fost rasplatiti - au primit bani, cupe ori diplome - in functie de rezultate.


VIDEO PROTVPLUS.RO