Surse: Ucigașul lui Emi Pian a fost prins. În ce stare se află acum interlopul

Ultima actualizare: 05-08-2020 14:14

În Capitală este alertă maximă, după răfuiala sângeroasă dintre clanurile Duduianu și cel al Spoitorilor. Poliția a împânzit orașul, în căutarea celor implicați în conflictul în urma căruia a murit interlopul Emi Pian.

Pe de altă parte, polițiștii vor să-i asigure pe bucureșteni că situația este sub control. Între timp, individul suspectat că l-ar fi ucis pe liderul Duduienilor ar fi ajuns în custodia oamenilor legii.

Surse din anchetă ar fi confirmat că cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, este internat la spitalul Elias din Capitală, sub pază strictă.

CITIȚI ȘI: Interviu cu fostul șef al interlopilor, Nicolae Duduianu, tatăl lui ”Emi Pian”. Învățături din pușcărie

De altfel, în curtea spitalului se aflau, miercuri, polițiști care patrulau. De asemenea, pe holurile spitalului se aflau și forțe de ordine, inclusiv la ușa salonului în care este internat suspectul.

Acesta a fost rănit, și el, în conflictul pe care l-a avut cu Emi Pian, și are multiple răni. Deocamdată, nici reprezentanții Poliției Capitalei și nici cei de la IGPR nu au dorit să infirme sau să confirme această informație.

În noaptea de marți spre miercuri, poliția a oprit mașinile care erau suspecte în zona cartierului Giulești din București, unde a avut loc scandalul între cele două clanuri de interlopi. 5 persoane au fost duse la secți de poliție, după ce în mașina lor au fost găsite un pistol și mai multe arme albe.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO