Mesajul Poliției Capitalei, după moartea interlopului Emi Pian: ”Nu tolerăm”

Ultima actualizare: 04-08-2020 22:07

Comisarul-șef Robert Berechet, șeful Poliției Capitalei, a organizat marți un briefing de presă pentru a transmite bucureștenilor că nu au de ce să se teamă după violențele în urma cărora a murit liderul unei grupări interlope.

”Poliția Capitalei nu tolerează și nu va tolera acțiuni care să tulbure ordinea și liniștea publică și îi asigur pe toți cetățenii din București că suntem la datorie. Știu că aceste evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitatea de a gestiona astfel de situații.” - a spus comisarul, după moartea violentă a lui ”Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, liderul unei dintre cele mai periculoase grupări de interlopi din București: clanul Duduianu.

Berechet a ținut să mai sublinieze faptul că Poliția Capitalei are un mesaj:

”Pentru toți cei care nu au respectat legea, am un singur mesaj: suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate. Și vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un București sigur. Nu tolerăm ca liniștea Bucureștiului să fie tulburată de acțiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea și atâta timp nu au respectat comunitatea.” - a mai spus polițistul.

Emi Pian”, un cunoscut interlop, a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict care aduce a reglare de conturi.

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori: ”Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit ”Napi”, care conduce clanul Spoitorilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO