Suferinta cumplita pentru un baiat de 6 ani. Copilul risca sa ramana surd, dupa ce o vecina l-a tras de ureche si l-a lovit

Ultima actualizare: 22-08-2016 07:04

Printr-o suferinta cumplita trece un copil de 6 ani din Iasi, care-a fost batut de o batrana din vecini. Baietelul a fost tras de ureche si lovit in cap, din greseala!

Femeia spune ca l-a confundat cu alt copil care ii intrase in curte. Insa explicatia nu ii incalzeste cu nimic pe parinti: in urma loviturii, copilul a suferit o hemoragie si o vreme, nu a mai auzit nimic cu urechea stanga. Familia sarmana, parca e lovita de soarta! In iunie, le-a murit subit o fetita de sase luni, iar mama sufera de cancer.

Incidentul cu vecina de 78 de ani s-a petrecut acum doua luni: femeia l-am urecheat pe baietelul de sase ani atat de tare, incat i-a spart timpanul. si pe moment, copilul a ramas surd de-o ureche. Treptat, a inceput sa auda, insa medicul ORL-ist care l-a examinat spune ca trebuie sa fie operat de urgenta si l-a programat pentru luni.

Oamenii sunt atat de saraci incat nici macar nu au bani sa mearga cu trenul pana la Iasi, pentru interventia chirurgicala. Tot ce au economisit au platit recent pe inmormantarea fetitei lor mai mici, care s-a stins pe neasteptate. Iar mama are o boala grava de pancreas si se simte foarte rau.

Laurentiu se juca langa casa parinteasca in momentul in care, pe neasteptate, a venit o vecina, l-a palmuit si tras de urechi. Baiatul a alergat plangand la tatal sau si i-a spus ca ii sangereaza urechea.

Florin Romeda, tatal copilului: "O vecina de aici a iesit afara la copii sa nu mai faca galagie si pe care l-a prins in cale pe acela l-a tras de urechi si a cazut al meu. Fiind mai timid el a zis ca daca nu a facut nimic nici nu a fugit, l-a tras de ureche, l-a tras, l-a impins, copilul zice ca i-a curs sange din ureche"

Medicii de la Spitalul de Recuperare din Iasi urmeaza sa-l opereze pe baietel, si spun ca, daca interventia se face repede, copilul are sanse sa auda bine din nou.

Luminita Radulescu, medic primar ORL: "O lovitura cu palma deschisa peste pavilionul urechii poate determina o perforatiei a membranei timpanice. In functie de marimea perforatiei luam o decizie daca perforatia depaseste o treime din marimea timpanului programam o operatie"

Parintii baietelului spun ca vor sa faca plangere penala impotriva vecinei, dar deocamdata se concentreaza pe problemele de acum: operatia baietelului si boala mamei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO