Evacuare cu scandal in sectorul 4 al Capitalei. "Nici nu mai stiu sa vorbesc din cauza la emotii la sistemul nervos"

19-08-2016 13:40

A fost scandal mare pe o strada din sectorul 4 unde politia locala si reprezentantii primariei au descins in control la doua blocuri cu locuinte sociale.

Mai mult de jumatate dintre cei care stateau acolo ocupau garsonierele in mod ilegal, ba mai mult - unele persoane care au cerut ajutor social subinchiriau locuinta altora. Cand au auzit ca vor fi evacuati - au inceput cearta.

"Unde sa stau? Sunt cu copiii cu mama cu tata ma cert cu ei. Ce vrei ma lasa-ma in pace ca tu ai unde sa stai!", striga un barbat catre politisti. Iar o femeie sustine ca este “caz social”, fiind “ asistent social la fetita mea cu dizanbilitanti”

“Am de plata 500 de lei 5 milioane vechi ca nu mai stiu sa vorbesc din cauza la emotii la sistemul nervos”, spune alta femeie, care urmeaza sa fie evacuata.

Cristian Zarescu, reprezentant al Primariei sectorului 4: "Familiile care au fost gasite ca locuiesc ilegal vor fi evacuate urmand ca acest garsoniere sa fie redate celor care asteata. La nivelul sectorului 4 avem aproape 1000 de persoane care asteapta chiar daca acum nu mai avem nici un loc"

In timp ce unii se plangeau ca nu au bani de chiriile prea mari, alti chiriasi sustin ca nu pot sa iasa din case de frica persoanelor dubioase care intra in blocul lor si ii terorizeaza. “Fiica mea a fost abordata de niste indivizi si a plecat la sora mea de frica, baiatul nu a iesit niciodata in fata blocului”, spune o vecina.

Reprezentantii primariei spun ca vor face mai des astfel de controale.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO