Somerii din Targu Jiu s-au inghesuit si au cerut ajutorul divinitatii pentru a-si gasi de munca la targul din oras

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13

Sute de oameni s-au dus plini de speranta la o bursa a locurilor de munca, organizata in Targu Jiu. In zona, rata somajului este de 8%, asa ca vizitatorii si-au facut cruce si au dat navala, cu gandul sa prinda o slujba dintre cele peste 500 oferite.

Peste 50 de angajatori si-au prezentat ofertele. Printre ei au fost si reprezentantii Armatei, care au venit cu locuri in facultatile din subordinea Ministerului Apararii. Cele mai interesate au fost fetele.

Mare inghesuiala a fost si la locurile de munca oferite de o fabrica de ghips carton care isi va deschide portile la Turceni, in Gorj, anul viitor. Oamenii vor sa stie de pe acum ca vor fi pe lista angajatilor.

Pentru prima data, la bursa au venit si angajatori interesati sa recruteze personal pentru videochat, cu salarii care spun ei pot ajunge si la 3.000 de lei.

"Videochatul nu are nici un fel de legatura cu prostitutia. Prostitutie legala nu cred ca exista in Romania. Noi ne ocupam doar de discutii video", a spus un angajator din acest domeniu.

Luna viitoare, Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca va anunta cati someri au fost selectati si vor primi o slujba.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO