Si animalele au parte de spiritul Craciunului. Surpriza facuta de niste copii la Gradina Zoologica din Ploiesti

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04

Si animalele au Craciunul lor. La Gradina Zoologica din Ploiesti, Mosul a venit vineri. De fapt si-a trimis ajutoarele, copii din centrele de plasment care au bombardat, la propriu, necuvantatoarele cu bunatati.

A fost o dimineata agitata, atat pentru cei mici, cat si pentru vietatile nerabdatoare si curioase sa vada si mai ales sa guste din cadourile primite.

Sa nu lipseasca dulciurile. Asta si-au zis copiii care s-au apucat de dimineata sa ambaleze cadourile.

Au pornit apoi increzatori pe aleile gradinii zoologice. Leii au fost cei dintai care s-au grabit sa vada ce le-a adus mosul. E drept, ei nu mananca bomboane, asa cum credeau nestiutori copiii.

"Avem bomboane, pufarine, turta dulce, seminte, nuci pentru animalute, portocale. Ne-am organizat sa le facem si lor un Craciun mai frumos", a spus o participanta.

La maimute a fost veselie mare. Ingrijitorii le dau voie sa guste din dulciuri, in zi de sarbatoare.

"Uite, imi place de maimuta aia mica care sta calare pe mama lui si aialalta. Da mananca bomboane si pufarine, ala micu fuge", a spus Ionut.

"Este o zi extraordinara in primul rand pentru aceste animale si pentru acesti copii minunati care din putinul lor care il primesc vor sa ofere si la animale, este ceva extraordinar", a spus Laura Moagher, directorul Zoo Ploiesti.

Craciunul animalelor s-a incheiat - nu se putea altfel - cu o colinda la cusca maimutelor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO