"Sange proaspat" pentru Gregorian Bivolaru. Incepe un nou curs de yoga organizat de MISA

Ultima actualizare: 21-10-2012 23:59

Toamna se numara cursantii la yoga. Zeci de tineri care vor sa se initieze in tainele ei sunt asteptati sa participe la cursurile scolii patronate de MISA. De la care va lipsi cu desavarsire si anul acesta liderul miscarii, Gregorian Bivolaru.

Mai vechii cursanti ii sfatuiesc pe boboci sa fie vigilenti, pentru ca din randurile lor ar putea fi recrutati viitorii adepti care vor trebui sa slujeasca trup si suflet organizatia lui Bivolaru.

Ca in fiecare toamna, miscarea de integrare spirituala in absolut anunta cu surle si trambite deschiderea unui nou curs de yoga, pentru cei care doresc sa se initieze in tainele acestei practici. Cursul de deschidere este programat pentru miercuri seara, la  ora 18:30,  in Pipera.

Organizatorii au impartit fluturasi in care prezinta o scoala ce ii va ajuta pe cursanti sa aiba o sanatate excelenta, sa scape de stres si oboseala si, promit instructorii, sa isi amplifice inteligenta si umorul, printr-o integrare armonioasa in familie si in societate.

In vremuri de mult apuse, Gregorian Bivolaru ii initia personal pe invatatcei in tainele yoga. Astazi si daca ar vrea, nu ar putea sa fie alaturi de cursanti, pentru ca procurorii il vor dupa gratii pentru acuzatii dintre cele mai grave: de la relatii sexuale cu o minora, pana la proferare de mesaje anitsemite si incalcarea drepturilor de autor.

S-au scurs sapte ani de cand Guru Bivolaru traieste departe de tara. A fost arestat in Suedia, dar eliberat. Mai apoi a incercat sa deschida o filiala a MISA in India, insa a fost obligat sa isi abandoneze planurile. Indienii i-au reprosat practicile care nu au de-a face cu yoga, cele in care promoveaza comportamentul sexual deviant.

De curand, numele lui Bivolaru a fost pe buzele argentienilor in mijlocul unui scandal de proportii. La un an de la infiintarea fililalei sud-americane, MISA este descrisa de ziaristii argentinieni: "O grupare de romani, care combina yoga cu sexul si pornografia si care e condusa de controversatul Gregorian Bivolaru".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO