Botezul monedelor pentru Primaria Vaslui. Un individ nervos si-a numarat singur "amenda"

Dată publicare: 27-09-2011 18:09
Dată actualizare: 08-10-2012 02:00


monede, bani

Un tanar din Vaslui a platit, marti, la sediul primariei din localitate o amenda de 67 de lei in sute de monede de 5 si 10 bani. Barbatul a venit foarte nervos la ghiseu. Afla ce s-a intamplat din articol.

Dupa ce a schimbat bancnotele pe care le avea la mai multe banci din municipiu, tanarul s-a prezentat cu o punga de maruntis, in monede de 5 si 10 bani, la unul din ghiseele Serviciul Financiar al Primariei Vaslui pentru a-si plati o amenda de 67 de lei, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Primariei Vaslui, barbatul a vrut ca prin acest gest sa protesteze fata de politistul local care l-a amendat pentru o incalcare a regulilor de circulatie.

"Tanarul era foarte suparat pe politist si asa a inteles el ca ar putea sa se razbune pe motiv ca l-ar fi amendat pe nedrept pentru o parcare neregulamentara.

Totusi, este de apreciat ca a venit sa plateasca in mai putin de 48 de ore pentru a beneficia de acea prevedere legala, de jumatate din minimul amenzii.

Pana la urma, omul s-a calmat si, mai mult decat atat, el a fost cel care a impachetat in fisicuri sutele de monede de 5 si 10 bani", a declarat seful Serviciului Financiar din cadrul Primariei Vaslui, Eugen Bot.

Potrivit sursei citate, aceasta este prima amenda platita in acest fel la Primaria Vaslui, in care un contravenient vine cu sacosa de monede pentru a-si achita sanctiunea pecuniara aplicata de politisti.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO