Dracul s-a ascuns in pasaport!

Ultima actualizare: 24-09-2012 22:27

Sau cel putin asa crede staretul Manastirii Petru Voda. Parintele spune ca pasapoartele biometrice fac parte dintr-un plan bine ticluit, menit sa puna mana pe sufletele detinatorilor.

In spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor se ascunde o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de buna voie iti vinzi sufletul diavolului.
parintele Iustin Parvu

"Nu credeam ca voi trai sa vad si eu inceputul acestor vremuri de durere, apocaliptice,"
scrie parintele Iustin Parvu pe un site. Staretul Manastirii Petru Voda din Neamt este suparat de cand au aparut pasapoartele biometrice.

Documentele au intrat in vigoare din prima luna a lui 2009 si contin un cip in care sunt stocate toate datele de identificare ale detinatorului. Parintele este categoric: o adevarata lucrare a necuratului.

Mai aflam insa un amanunt important: "Insemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane," crede parintele.

Sunt carti in care spune ca diavolul poate sa fie in acte si in alte documente.
Stefan Iacob, localnic
Auzind explicatiile staretului, oamenii din localitatea Petru Voda au cazut pe ganduri.

Noul tip de pasaport, valabil 5 ani, se adauga pe lista conditiilor pe care Romania trebuie sa le indeplineasca pentru aderarea la spatiul Schengen, in 2011. Documentul contine 50 de elemente de securitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO