Rubarba si sparanghelul, vedetele targului de bunatati organizat la Targu Mures. Ce specialitati va ofera producatorii locali
50 de producatori locali si-au amenajat tarabele pline de fucte, legume si conserve in fata cetatii din oras. Cele mai apreciate au fost muraturile exotice, dulceata de ardei iute si zacusca de pastrav.
Dulceata de ardei iute, fresh de rubarba sau conserva de sparanghel pot fi degustate la targul cetatii din Targu Mures, menit sa promoveze produsele locale, dar si sa prezinte legume si fructe mai putin folosite in bucatariile noastre.
Cei care au trecut pragul targului nu au ezitat sa guste inainte din legumele "vedeta". Si aproape ca nimeni nu a plecat fara o legatura sau doua de rubarba ori de sparanghel.
Si pentru ca tot au fost expuse specialitati, vizitatorii targului au savurat o zacusca deosebita, pregatita pe baza de pastrav.
Targul cu bunatati e deschis pana duminica.