Romancele s-au intors la cratita. Gatitul acasa e mai ieftin

Dată publicare: 19-10-2010 00:00
Dată actualizare: 05-11-2012 12:16


Pana si cele care credeau ca au scapat sunt tot mai interesate de cartile de bucate. Criza ii face pe romani sa petreaca tot mai mult timp in bucataria proprie si nu la restaurant.

Asa se explica faptul ca numarul robotilor de bucatarie a crescut fata de anul trecut cu 6%. De altfel s-au inmultit si cuptoarele cu microunde si prajitoarele de paine.

Asta desi piata electrocasnicelor a scazut cu 15%.

Oamenii incearca sa fie in randul lumii dar daca se poate sa isi rezolve cat mai multe lucruri fara costuri mari. De pilda multi au uitat ca exista saloanele de cofura, frizerie sau cosmetica.

Daca in 2009 jumatate dintre femei foloseau un epilator electric, acum procentul este de aproape 60%. Nici barbatii n-au ramas in urma cu tehnica, anul acesta 4 din 10 detin un aparat de ras electric, cu 4% mai mult ca anul trecut.

Potrivit unui studiu dat publicitatii, 33% dintre cumparatori au fost convinsi de reduceri, iar 20 % si-au dat aparatele vechi si au luat altele cu reducere.

Toate aceste date au iesit la iveala dupa ce 1.300 de romani de la oras au completat un chestionar la sfarsitul lunii august. Marja de eroare este de 3%.


VIDEO PROTVPLUS.RO