Ialomitianu: Listele cu stimulente nu sunt finalizate

Dată publicare: 19-10-2010 00:00
Dată actualizare: 01-05-2012 02:49


Gheorghe Ialomitianu

Listele cu personalul din Ministerul Finantelor si institutiile subordonate nu au fost finalizate, pentru ca directiile teritoriale au cerut lamuriri suplimentare, a declarat luni ministrul de resort, Gheorghe Ialomitianu.

"Unele liste nu sunt finalizate pentru ca cei diun teritoriu au cerut lamuriri. Vom avea o repartizare pe baza de performanta (...) Nu am primit listele din toate judetele. Noi am repartizat un coeficient si, in functie de fondurile constituite, se vor acorda stimulente doar pe baze de performanta", a afirmat Ialomitianu, intrebat care sunt judetele cu cele mai mari fonduri pentru stimulente.

Ministrul Finantelor Publice declarase anterior ca are informatii privind intentia unor directori din teritoriu, dar si din aparatul central, de a se propune pentru primele pozitii la stimulente.

"Am informatii, am informatii ca sunt directori si din minister si din teritoriu care s-au trecut in fruntea listelor cu fondul de salarii pentru stimulente la valoare cea mai mare si le atrag atentia. Comisia va verifica. Pentru ca directorii nu trebuie sa fie beneficarii acestor stimulente, pentru ca nu au rezultate. Multi dintre ei nu au rezultate", a spus Ialomitianu.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO