“Nu-l aruncati, pentru ca o sa aveti numai necazuri”. Ce se afla intr-un ghiveci, furat din scara unui bloc

Dată publicare: 27-09-2014 08:56
Dată actualizare: 30-09-2014 07:03


mesaj

Un anunt induiosator face inconjurul internetului. O persoana careia i-a fost furat lamaiul din fata usii face apel la bunavointa hotului.

Nu-i altoit, nu infloreste, deci nu face fructe”, spune proprietarul lamaiului furat in afisul pe care l-a postat la scara blocului in care locuieste si de unde ghiveciul a disparut.

Si nu intamplator acesta ar face orice pentru a isi recupera planta. Ceea ce se ascunde in ghiveciul furat nu ar putea fi inlocuit cu nimic altceva pe lume.

“Saptamana viitoare, pe 1 octombrie, se implinesc 10 ani de cand MAMA a fost incinerata, iar o parte din cenusa odihneste la radacinile lamaiului pe care mi-l oferise cu o luna inainte sa moara”, este explicat in biletelul lasat.

Lipsind pentru cateva zile de acasa, persoana care a postat mesajul spune a scos planta din apartament si a lasat-o pe hol, pentru a fi udata de o vecina de palier. Din pacate, insa, lamaiul a disparut.

“L-am scos pe palier cat timp nu am fost acasa ca sa-l ude o vecina”, mai spune femeia in anuntul facut, pentru a se intelege ca lamaiul era proprietate personala.

In final, femeia face apel la credinta oamenilor, in special a persoanei care se face vinovata de furtul ghiveciului, cu respectiva amintire:

Citeste si: Scene de groaza in scara unui bloc din Bucuresti. Un caine rotweiller ataca plin de furie o mama si copilul ei. VIDEO

Antonia si Iasmina, gemenele abandonate intr-o scara de bloc, s-ar putea intoarce in familie. Mama isi explica gestul

“Nu-l aruncati, pentru ca o sa aveti numai necazuri. Puneti-l la loc. Cu tristete adanca in suflet, va multumesc pentru intelegere”.

Anuntul a fost postat pe data de 26 septembrie si a aparut deja pe internet, in speranta ca va ajunge la cine trebuie si ca lamaiul va fi inapoiat.

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO