Prima zi de Paste, incheiata de tineri in cluburi. "La pranz petreci cu familia si seara vii sa te bubui un pic"

Ultima actualizare: 20-04-2017 06:55

 Prima zi de Paste s-a incheiat pentru multi tineri in cluburi. In Capitala, localurile din Centrul Vechi s-au umplut cand a inceput ploaia.

Pe ringul de dans, fetele s-au laudat cu ce cadouri au primit de la iepurasul generos.

Dupa mesele imbelsugate de Paste, cateva miscari pe ringul de dans au fost potrivite pentru tineri. Iar domnisoarele aveau un motiv in plus de petrecere: cadourile scumpe primite de la iepuras.

Tanara: Mai, stii cum e, la pranz petreci cu familia si seara vii sa te bubui un pic. Asa e frumos, sa le combini cumva.
Reporter: Ce ai primit de la iepuras?
Tanara: Un telefon si o excursie in Caraibe.

Dupa o repriza de shot-uri, baietii si-au amintit ca iepurasul nu i-a ocolit nici pe ei.

Tanar: Bani multi ce sa primesc?!

Bucurosi au fost si managerii localurilor care cu o seara in urma au avut atat de putini clienti, incat abia si-au scos banii investiti in DJ-ii chemati sa anime atmosfera. De data asta le-au pregatit reduceri si oferte speciale ca sa-i atraga.

Oana Cozma, PR Manager: "Am avut pterecerea "Your Most Elegant Easter". Muzica buna si atmosfera de sarbatoare. Pentru domnisoare avem bauturi din partea casei."

Pana la urma, ploaia a fost cea care a umplut discotecile, altfel tot terasele ar fi fost preferate de tineri. Unii chiar au ramas la mese in ciuda vremii de afara.

In serile urmatoare, cluburile vor fi tot pline, pentru ca vremea rece ii va goni pe tineri de la terase.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO