Preparate din carnuri exotice in restaurantele romanesti. Cat costa o portie de friptura de crocodil
Daca v-ati saturat de preparatele din porc si pui si vreti sa diversificati meniul, aflati ca in restaurantele romanesti au inceput sa apara si preparate din carnuri exotice.
Cangurul sare direct in farfurie, iar crocodilul nu mai inspira teama atunci cand e gatit cu muguri de soia.
Intr-un restaurant mongolez, clientii sunt invitati sa-si aleaga pe langa peste si vita si carnuri exotice.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Odata alese condimentele, bucatarul primeste carnea de cangur sau de crocodil, dupa caz, combinata cu legume proaspete.
Daca de la cangur se mananca pulpa, coada si spatele, de la crocodil se consuma doar coada, file si uneori muschii de la picioare.
Crocodilul se vinde cu 250 de lei kilogramul, iar cangurul cu 100 de lei.
"Sunt produse de ferma, nu sunt vanate in mediul natural, in jungla. Cangurul este din Australia. Crocodilul vine din Africa de Sud, alaturi de antilopa, zebra", spune un importator de carne exotica.
Nu sunt insa singurele specialitati noi aparute in meniul restaurantelor. Importatorii au inceput sa aduca si zebra, antilopa sau piton.