Petreceri pentru persoanele singure, de Valentine's Day. Surprizele cu care sunt asteptati cei care nu au un partener

06-02-2016 07:50

Cine spune ca trebuie sa ai obligatoriu iubit sau iubita ca sa petreci de "Ziua Indragostitilor"? Cupidon cel distrat te poate tinti cu sageata lui magica exact atunci.

Pe asta mizeaza si acei patroni de cluburi care organizeaza petreceri de Valentine's Day doar pentru cei singuri. Accesul este limitat!

Pentru cei care se gandesc cu groaza ca si anul acesta Sfantul Valentin i-a prins singuri intr-un colt exista astfel de petreceri. Ca sa ii scape de aceasta neplacere organizatorii si-au propus sa demonstreze ca nu doar in cuplu te poti distra.

Intr-un club din Bucuresti zeci de animatori si animatoare sunt gata sa le alunge burlacilor depresia.

Si in Cluj este deja vestita petrecerea de Valentine s Day pentru cei singuri. Organizatorii au numit-o Serata Iubirii si pleaca de la sloganul "De ce sa stai singur acasa depanand amintiri? Indrazneste sa iesi in fata."

Mira Sinca, organizator petrecere: "Persoane care isi gasesc jumatatea asa. Vom avea un meniu complet, este muzica, invitati, muzica populara, concursuri de dans, Miss si Mr Single."

E drept ca unii sunt clienti vechi si chiar daca nu si-au gasit jumatatea, nu renunta.

Tanara: "Sunt singura, doresc sa imi gasesc pe cineva. La evenimentele respective am legat cateva prietenii, sunt persoane de toate varstele si cine stie pe 13 poate ma loveste Cupidon."

Acum nu spune nimeni ca trebuie sa te indragostesti in Romania. Poti sa mergi in excursie special pentru asta.

Ciprian Enea, consultant turism: ''Putem fie sa dansam, fie sa socializam, fie sa interactionam cu alte persoana, sunt tot felul de cluburi specializate in a distra oamenii singuri."

Cele mai multe cluburi pentru cei fara pereche sunt in Frankfurt, Amsterdam, Barcelona sau Viena. O astfel de excursie costa intre 200 si 500 de euro, suma in care intra transportul si cazarea la un hotel de 3 stele. Intrarea la petrecere poate depasi 50 de euro.


VIDEO PROTVPLUS.RO