Petreceri pana dimineata, in Centrul Vechi al Capitalei, de Sfanta Maria: "Pe soacra mea o cheama Mariana si-o iubesc"

16-08-2014 08:23

Daca pe litoral, Mariile si-au etalat frumusetea si au urcat pe podium, in Centrul Vechi al Capitalei mult mai preocupate au fost de distractie.

Ce-i drept, n-am putea spune ca toate au fost sfinte, insa, o data pe an, de ziua lor, le e permis chiar sa o faca si lata.

De ziua lor, Mariile au fost mai stralucitoare ca oricand. De la atata distractie, foarte increzatoare si optimiste, unele Marii au plecat acasa cu vise marete.

Tanara: Maria sunt eu si-un print mi-a promis...

Reporter: Ce ti-a promis?

Tanara: Ca ma va duce spre cerul promis...

Un tanar se declara fericit, si are si de ce. I-au mai ramas doar cateva zile din viata de burlac, iar sarbatorita zilei a fost tocmai soacra: "Eu o iubesc pe sotia mea, suntem de 8 ani si 5 luni impreuna si nimeni nu ma poate opri sa ma insor. Pe soacra mea o cheama Mariana si-o iubesc si pe ea", a spus barbatul.

Pentru unii tineri, Sfanta Maria a fost doar un pretext pentru distractie. De fapt, si ei s-au reunit la o petrecere a burlacilor, dar printre multe Marii: "Suntem doar baieti, pentru ca avem petrecerea burlacilor in spate. El este burlacul sef... Este burlacul numarul 1", au spus tinerii.

Printre atatea tinere joviale, timida, isi face loc si o doamna. S-a intors din Spania, iar de ziua ei a vrut sa fie neaparat la polul distractiei - in Centrul Vechi al Capitalei: "Am 12 ani de cand n-am mai venit in tara si acum sunt cu surorile mele", a spus femeia.


VIDEO PROTVPLUS.RO