Patinoarele din Capitala, extrem de aglomerate de Sarbatori. Cat va costa ca sa apelati la un instructor

Dată publicare: 28-12-2014 19:10
Dată actualizare: 31-12-2014 07:14


Ce ziceti de o zi intreaga la pationar? Daca va surade ideea, atunci aveti de unde alege. Bani sa fie, mai ales daca nu sunteti initiati in tainele acestui sport de iarna.

Contra cost o sa gasiti chiar la fata locului profesori dispusi sa va invete sa stati pe gheata cat mai artistic cu putinta.

Este varf de sezon pentru patinoarele din Capitala. Acestea au fost foarte aglomerate in special duminica, cand cei care nu au plecat din oras au cautat totusi un loc in care sa faca putina miscare.

Incepatorii pot apela la serviciile unui instructor, care ii invata in primul rand sa-si aleaga patinele potrivite.

Nadia este instructor de patinaj si le ajuta pe Erica si Daria, de 4 si 6 ani sa faca primii pasi pe gheata. Foarte important, cele doua fetite vor invata in prima faza cum sa cada fara sa se raneasca.

Dupa o jumatate de ora, copiii stateau deja bine pe patine, insa instructorii spun ca le este mult mai greu sa obtina aceasta performanta de la un adult.

Nadia Shneba: "Au fost si adulti de 40 - 45 de ani."

O ora cu profesor costa 25 de lei, daca platiti pentru 8 ore in avans. Evident, in aceasta suma nu intra si accesul pe patinoar, care este de 10 lei. Cei care nu au patinele lor mai dau inca 15 lei.

Daca vreti sa va cumparati patine, atunci e bine sa stiti ca acestea costa intre 70 si 500 de lei. Investitia se poate amortiza intr-un sezon. Patinoarele sunt deschise zilnic de la ora 10 dimineata si pana la miezul noptii.

Tags: patinaj, gheata, sport,


VIDEO PROTVPLUS.RO