Parada spectaculoasa, cu cai campioni, in Parcul Carol. Suma fabuloasa la care ajunge pretul unui exemplar


Ultimul update: Miercuri 10 August 2016 06:58
Data publicarii: Duminica 07 August 2016 19:39
Categorie: Stiri Sociale

Noua cai frumosi si multipli campioni internationali au participat la o parada spectaculoasa in Parcul Carol, din Bucuresti.

Evenimentul a anuntat Balcaniada de sarituri peste obstacole, organizata de tara noastra in acest an, dupa 20 de ani de absenta. Cel mai scump cal admirat duminicai costa cat o masina de lux: 200.000 de euro.

Animalele nobile au defilat maiestuos prin Parcul Carol. Sunetul de vioara i-a inviorat, iar unul a parut ca danseaza.

Bijuteria paradei - For Manny, un cal de 12 ani, din rasa Hanoverian, Germania. Una din cele mai bune rase de sport din lume. For Manny costa 200.000 de euro si reuseste sa sara pana la 1,6 metri inaltime. Mai are cel putin 4 ani de cariera.

Patrick si For Manny sunt "prieteni" de 6 ani si au castigat multe concursuri, cel mai important...

Patrick Petre: "Calificarea la europene, anul trecut, la World Cup. Acum vrea un zahar, un morcov. Este destul de rasfatat."

Ane Marie Bontea a urcat prima data pe cal la 2 ani si jumatate. Acum are 14, iar cu Gloria, o belgianca de rasa Warmbloods, face echipa de 3 ani. Dupa antrenamente grele, 6 zile pe saptamana, cate 4 ore pe zi, - au ajuns campionii Romaniei.

Sporturile ecvestre sunt extrem de scumpe. Iar parintii si bunicii fetei au facut eforturi financiare mari, pentru a-i sprijini pasiunea.

Alexandra, astazi model, spune ca a renuntat in copilarie la acest sport si s-a reapucat abia cand a ajuns sa aiba un job bine platit de manechin.

De pe margine, spectatorii au fost fermecati de aparitia celor opt cai superbi.

Intretinerea unui cal de competitie costa cel putin 1000 de euro pe luna. Ii vom vedea pe toti de pe 1 septembrie, la Adunatii Copaceni, Giurgiu, la Balcaniada ecvestra. Anul trecut, Romania a obtinut 8 medalii la evenimentul similar din Grecia.

Tags: cai, campioni,

VIDEO PROTVPLUS.RO