Bal caritabil organizat de asociatia OvidiuRO. Darth Vader si Marilyn Monroe, invitatii speciali ai Palatului Parlamentului

Dată publicare: 25-10-2014 20:17
Dată actualizare: 28-10-2014 01:13


Darth Vader, Marilyn Monroe, dar si multe alte personaje de film au ocupat sambata seara Palatul Parlamentului. Nu i-au inlocuit pe politicieni, ci au fost invitatii balului de Halloween organizat, in scopuri caritabile, de asociatia Ovidiu.ro.

Organizatia a implinit 10 ani de cand ajuta copiii proveniti din familii sarace sa ajunga la scoala si la gradinita. Salile Palatului Parlamentului pareau desprinse din filme. S-au perindat zeci de personaje din productii cunoscute, cu ocazia Balului de Halloween.

Evenimentul a fost organizat de asociatia OvidiuRo, infiintata de voluntara americana Leslie Hawke si de profesoara Maria Gheorghiu. De 10 ani, organizatia face posibila educatia copiilor saraci din Romania. Sambata seara, invitatii nu doar si-au prezentat costumele, ci au donat si bani, pentru continuarea programului Fiecare Copil in Gradinita, lansat in 2010.

Amalia Enache: "OvidiuRo e o asociatie care si-a dovedit seriozitatea si longevitatea. Este de 10 ani in Romania si daca in 2005 se ocupa de 400 de copii, acum in 2014 are grija de 2020 de copii. E important in primul rand sa nu le taiem aripile pentru ca ei s-au obisnuit sa intre in acest program si ar fi mare pacat daca nu ar putea sa continue si sa mearga mai departe la gradinita, apoi la scoala."

Ofera-i unui copil sarac rolul principal pe scena vietii! Aceasta este una din premisele voluntarilor care incearca sa le asigure un viitor copiilor saraci.

Cabral"Nu pot face nimic in viata. Nu pot avea un start, nici macar nu putem vorbi de un start bun, de un start corect. Este foarte importanta educatia lor, pentru ca mai tarziu sa aiiba sanse sa se dezvolte ca oameni normali."

Tot sambata seara, actrita Bérénice Bejo, castigatoarea premiului pentru "Cea mai buna actrita" la Festivalul de la Cannes, impreuna cu Michel Hazanavicius, regizorul productiei "The Artist", i-au oferit criticului de film, Irina Margareta Nistor, premiul pentru intreaga activitate. Cei doi oaspeti au venit pentru prima data in Romania si vor participa la festivalul "Les Films de Cannes à Bucarest".

Organizatorii Balului de Halloween vor anunta in urmatoarele zile cati bani au adunat si cate destine pot schimba cu aceste fonduri.


VIDEO PROTVPLUS.RO